Tourmanium

Om

Tourmanium og Nano-diamant Tourmanium (NDT) er patenterede materialer fra Nugabest, der blev udviklet og produceret på NDT Research Center i samarbejde med Fraunhofer, et af verdens førende forskningsinstitutter på højteknologiske keramiske materialer i Tyskland.

NDT- og Tourmanium-keramik er kerneelementerne i alle Nugabest-produkter, der øger den termiske virkning af produkterne gennem anionelektrificering og langt-infrarød (FIR) -emission.

Tourmanium keramik er legeringen af racer af Tourmaline, Germanium, Elvan og vulkan. Disse fire elementer ekstraheres derefter bearbejdes til mikropartikler, efterfulgt af vakuumtørring, pulverscreening, formet, sintret ved temperaturer lige over 1.300 ℃ med den mest avancerede teknologi og afsluttet med emalje-fri polering.


Fordele

Når Tourmanium-keramik opvarmes elektronisk, bliver de en kilde til fjerninfrarøde stråler, mens negative ioner (anioner) frigives og skabes et lavfrekvent magnetfelt. De sundhedsmæssige fordele, der opstår ved frigivelse af FIR og anioner fra Tourmanium, er betydelig stimulering af blodgennemstrømning, regenerering af celler i organer og væv, forbedrede metaboliske hastigheder, lindrer muskelsmerter og nervesmerter.

Derudover hjælper eksponering for negative ioner eller anioner til at genoprette celler, lindre smerter, forbedre funktionerne i centralnervesystemet og styrker immunsystemet.

Forbedring af blodcirkulationen;

Forebyggelse af sygdomme;

Styrkelse af vaskulære vægge;

Forbedring af funktionen af ​​åndedrætsorganer;

Metabolismeacceleration;

Eliminering af toksiner;

Lindring af smerter og betændelse

Antiedematøs og sårbar funktion

Forstærkning af immunforsvaret

Stabilisering af nervesystemet

Forhøjelse af stresstolerance

Regulering af søvnmønstre

Forbedring af integumentets tilstand

Forsinkelse af aldring


Bruges i vores produkter

Tourmanium er grundlaget for Nuga Best og bruges på tværs af alle vores produkter.