Research & Development

Forpligtelse til at sikre den højeste kvalitet ved hjælp af avanceret teknologi

Nuga Medical udfører konstant forskning for at imødekomme kundernes behov og holde trit med de nyeste trends

i det hurtigt skiftende globale marked for medicinsk udstyr.

NRC NUGA R&D Center

NUGA R&D Center (NRC), dedikeret til at undersøge og udvikle nye produkter, erhvervede Corporate R&D Institute Certificate fra Korea Industrial Technology Association (KOITA) i 2005. Lige siden da har NRC spillet en afgørende rolle med at lede den tekniske udvikling af NUGA BEST og lægger grunden til, at NUGA BEST kan opstå som et selskab i verdensklasse.

Nuga Medical NDT Research Center

NDT Research Center udfører F&U og producerer Tourmanium og nano-diamant Tourmanium (NDT), som er patenterede materialer fra NUGA BEST, der blev udviklet i samarbejde med Fraunhofer, et af verdens førende forskningsinstitutter om højteknologiske keramiske materialer i Tyskland. NDT-keramik, nøgleelementet i NUGA BEST-produkter, øger den termiske effekt af produkterne gennem anionelektrificering og fjerninfrarød (FIR) emission.

NOMIC NUGA Oriental Medical Instrument Research Center 

NUGA Oriental Medical Instrument Research Center (NOMIC) forsker på medicinsk udstyr fra orienteringsmedicinsk perspektiv i samarbejde med Oriental Medical Industry Development Center ved Sangji University.

NUGA Oriental Medical Instrument Research Center blev etableret som et forskningscenter for virksomheder i 2008 og er hurtigt ved at være førende inden for F & U-indsatsen for at udvikle medicinsk udstyr, der inkorporerer elementerne i østlig og vestlig medicin baseret på resultaterne af de kliniske forsøg på orientalske hospitaler.

International Joint Research Center with Fraunhofer in Germany

Fraunhofer, etableret i 1949, er et af de fire største tekniske forskningscentre i Tyskland og et forskningsinstitut for anvendt videnskab i verdensklasse.

NUGA BEST indgik en international fælles forskningsaftale med Fraunhofer i 2011 og har siden bestræbt sig på at skabe et højteknologisk globalt medicinsk udstyr til F & U-hub.