Moxibustion

Om

Moxibustion, også kendt som moxa (tørret plantemateriale fra mugworts) -behandling, er en traditionel medicinsk praksis, der stammer fra Kina og dermed spredte sig til de omkringliggende asiatiske lande. Det er en form for varmeterapi, der udføres ved at brænde moxa på udpegede punkter i kroppen, generelt de samme punkter som dem, der bruges til akupunktur og akupressur. Dens hensigt er at øge cirkulation "fuldblodethed" og at lindre smerter. I moderne fremgangsmåder knuses urten ofte, indpakkes specielt og forbrændes, enten mens den holdes over specifikke områder eller placeres på huden og fjernes, før overophedning finder sted.


Fordele

Moxibustion bruges primært til at målrette smerter forårsaget af kvæstelser eller kroniske sygdomme, såsom arthritis, som ofte forværres, når man møder kolde klimaer. Sådanne, som er lettere ved anvendelse af varme. Det har også set tilfælde af effektivitet mod problemer såsom fordøjelsesproblemer, uregelmæssighed i fordøjelsen og tarmbevægelser og lav immunitet.

Traditionelle praktikere, der udfører manuelle behandlingsformer som akupressur og moxibustion, mener, at når de bruges sammen, forstærker hinandens effektivitet i at hjælpe det autonome nervesystem.


Bruges i vores produkter

Nuga-terapi har revolutioneret traditionel terapipraksis for at give en sikrere og forenklet metode til at opnå de samme resultater. I vores N-4 og N-5-produkter, der arbejder sammen med akupressur og dyb massageterapiprincipper, maksimeres de sundhedsmæssige fordele.