5 interessante fakta om Nuga best

NATURLIGE KROPPSPROCESSER ER FORBEDRET AF NUGA BEST  INFRARØDE TEKNOLOGI 

Langt infrarødt lys er lys, der ikke er synligt for det menneskelige øje, men som kan mærkes i form af varme. Der er ingen fare forbundet med eksponering for denne type lys, faktisk bruger vores kroppe det hver dag til at udføre naturlige fysiologiske funktioner.

For eksempel er denne type lysbølge vigtig for at forbedre cirkulationen og styrke immunforsvaret. Disse typer funktioner kan ikke forekomme uden den type varme, som Nuga Best leverer. Med hver behandling heler du i det væsentlige din krop udefra og ind.


NUGA BEST MASSAGESENG betragtes som en forebyggende løsning

De fleste mennesker tænker på massageterapi og teknologi som Nuga Best-sengen som værende terapeutisk og genoprettende, som de er. Nuga Best-sengen er dog et vidunderligt værktøj til forebyggende pleje og vedligeholdelse, især for meget aktive mennesker.

Nuga Best-sengen er blevet brugt som forebyggende præstationsterapi for en række atleter, såsom bodybuildere, dansere, fodboldspillere og fitness-trænere. Det er ikke nødvendigt at vente på, at der opstår et problem eller en lidelse, før du oplever Nuga-teknologi.


NUGA BEST MASSAGESENG ER IDEELT FOR FOLK MED VISSE HELDBREDSPROBLEMER SOM FKS. DIABETES

 Mindst 280.000 danskere har diabetes.  Blodsukkerniveauet hos en person med diabetes kan påvirke blodgennemstrømningen og føre til dårlig cirkulation. Reduceret cirkulation kan føre til en række sundhedsmæssige problemer, herunder langsomt helende sår, som kan forårsage spredning af infektion.

Nuga Best sengen er ideel til mennesker med diabetes, fordi den blidt stimulerer blodgennemstrømningen i hele kroppen, inklusive ben og fødder.


NUGA BEST MASSAGESENG STYRKER IMMUNFORSVARET

Vi har allerede nævnt, hvordan Nuga-sengen forbedrer cirkulationen, og dette er afgørende for, at et immunsystem fungerer korrekt. Men dit immunsystem vil også få et ekstra boost fra de negative ioner, der absorberes fra Nuga Best-sengen. Derudover rapporterer dem, der har oplevet en Nuga Best-session, ofte at få mere søvn af høj kvalitet, hvilket også er vigtigt for et stærkt immunsystem.


NUGA BEST MASSAGESENGEN ER  FOR ALLE

En Nuga Best-behandling er effektiv og blid nok til, at alle kan bruge den. Nuga Best-sengen er sikker for personer med skader. Det er en terapeutisk behandling, der fungerer for alle.

Er du interesseret i at prøve Nuga Best-teknologien til dig selv? Kontakt 4 LIFE i dag.