Akupressur


Om

Akupressur er almindeligt kendt som "Akupunktur uden nåle". Akupressur er en form for fysisk terapi, der involverer manuelt pres, der udøves på specifikke punkter i kroppen. Disse områder, der er rodet fra traditionel kinesisk medicin, er hentet til at være "meridianerne" (eller kanalerne) i den menneskelige krop, som er energilinjer, der strømmer gennem at forbinde vores organer til andre områder af kroppen. Det er her, akupressurpunkter findes - der vides at være 14 vigtigste akupressurpunkter langs meridianer.

Akupressurpunkter er af betydning, da det menes, at når strømme af energi (også kendt som "qi" "chi") i vores krop er blokeret, kan det forårsage ubalance og fysiske lidelser. Meridianer starter fra fingerspidserne, link til din hjerne og forbindes til det organ, der er forbundet med en bestemt meridianlinie.

Det teoretiseres, at tryk, der anvendes på disse områder, fremmer lindring af naturlige smerter ved at udløse frigivelse af kemiske endorfiner i kroppen.

Bruges i vores produkter

Hos Nuga Best efterligner alle vores produkter netop disse forestillinger fra de interne Tourmanium-ruller, der er programmeret til at rejse, målrette og stimulere akupunktene, der er placeret langs rygmarven ved hjælp af dyb varmeterapi og langt infrarøde stråler.